Monday, June 13, 2011

Basic Gluten Free BBQ Sauce


Because I have Celiac Disease, which means I can't eat most grains, I have had to come up with some creative ways to cook in the kitchen. I have to make a lot of things from scratch because mainstream products aren't gluten free and specialty items are so expensive. So, I choose to make my own!

Here is my recipe for gluten-free BBQ Sauce.

1 can, 6 oz. tomato paste
1 tsp. minced garlic
1 tbs. gluten free vinegar (nothing with malt, or that has had malt added after the distillation process)
1 tbs. mustard (I like Dijon)
1 tsp. chili powder
2 tbs. honey
2 tsp black pepper
2 tbs Worcestershire sauce (Lea and Perrins is GF in the United States, but not abroad- take note)

Mix tomato paste with about 3 ounces of water (half the can). When fully mixed then add the rest of the ingredients. You can add more or less water to achieve the proper consistency. Freezes well for up to 6 months and can be stored, opened,  in the fridge for up to a week.

4 comments:

  1. So *that* is how you do it. Amazing!

    ReplyDelete
  2. Azdecor là đơn vị chuyên thiết kế nội thất văn phòng đẹp tại khu vực Tp Hồ Chí Minh và các tỉnh thành lân cận. Với đội ngũ họa viên thiết kế được đào tạo kiến thức bài bản và thợ thi công nhiều năm kinh nghiệm trong nghề, Chúng tôi tự tin sẽ đem lại cho Khách hàng những sản phẩm đẹp với chi phí cạnh tranh. Mỗi một doanh nghiệp, công ty thì việc có một văn phòng làm việc đẹp, hợp phong thủy chuyên nghiệp, một văn phòng làm việc năng động thoải mái, lại vừa đảm bảo tính thẩm mỹ kiến trúc, cho nên chúng tôi công ty thiet ke noi that phong lam viec không những giúp nhân viên có một không gian làm việc tốt có thể vừa làm việc vừa thư giãn một cách hợp lý, một văn phòng đẹp sẽ giúp nâng tầm doanh nghiệp bạn trong mắt khách hàng và đối tác. Nếu bạn có nhu cầu hãy liên hệ với chúng tôi thiết kế thi công nội thất với nhiều năm kinh nghiệm trong lĩnh vực thiết kế thi công nội thất văn phòng.

    ReplyDelete

 

Template by: Bright Sunshine Designs by Mary - Affordable Custom Blog Design © 2012
Graphic Images from iStockphoto.com